The moon falls on to the sky.


Månen är uppe och det enda jag ser är en liten halvprick som är såklart månen. Det enda som syns i himlen. Otroligt vad blått himmel det är nu för tiden! Jag är SÅ glad!

KLARBLÅ SÅ LÅNGT MAN KAN SE



VÄDRET ÄR SOLKLART OCH KLARBLÅ SÅ LÅNGT ÖGAT SER!

Jag studsade studsmatta (vilket är inte roligt mer) men kunde inte motstå att se på det fina vädret och känna att VÅREN är HÄR! Och lite motion fick man av studsmatta för att jag har ingen handboll denna vecka. Så man måste röra på sig lite här och där.

Så imorgon, DOPP och bilder. :)

valborg?




Flaggan hissas upp. Jo, för det är Valborg. Ingenting jag firar men imorgon ledigt so what the hell. 3 bilder representerar valborg för mig och jag tänker absolut inte gå till valborg iår.
Här borta är det inte så värst kul. En brasa med lite träpinnar på som de bränner upp. Dåligt för miljön och onödigt.

Well. Hope the weather stays because jag och Anna ska majdoppa imorgon! Så KUL år ordet men kallt är det andra ordet.

DAG



JACKA WHYRED
JEANS
TSHIRT LEVIS

Dagen rullar fram. Som sagt, det är valborg. Då alla går ner till en liten brasa här. Inget för mig.

dagens tshirt



KAPPA WHYRED
JEANS
TSHIRT TSHIRTSTORE

Dagens för idag. Dagen har rullat på och har såklart på mig min nya favorita tshirt med Supermario på :) Fast för denna tillfälle är jag ganska irriterad och har damp.

JAOJSBDUIDS


LINNE WEEKDAYm CARDIGAN HOPE LEGGINGS H&M

FLOWERS





DAGEN GÅR FÖRBI..


Hejsan! Idag har jag som vanligt varit i skolan. Tråkig dag med enkalste orden. Måndag, som sagt. LÄNGSTA OCH DE MEST SEGA DAGEN NÅGONSIN! Men som tur är dagen över nu. Vi har precis satt ut studsmattan och oj vad jag studsar. Lite ovant men det funkar!

Hemma och min enda uppgift är att städa mitt rum: Förr i tiden så älskade jag att städa och hålla mitt rum snyggt och fräscht. Men "not anymore" Så städa blir det nu för min del. ADIOS!


DAGENS IDAG









DAGEN har spenderats hos Anna och Maria med massvis av skoj och mycket boll :) Såklart hade vi det så roligt så och många bilder togs. Sedan åt vi massvis med glass och njöt av vädret.

PIFFAUPP!


STUDSMATTA



Dags för studsmatta?

HELL YEAH!

FLOWERS


I TOLD YA!


- I'm eating chocolate with brownie icecream!
- Oh! Good for me!

SPRING SPRING HOLY SPRING!


ÄNTLIGEN ÄR VÅREN SLASH SOMMARN HÄR!

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag hör hur barnen skriker utanför mitt hus.
ÅH VAD KÄNSLAN ÄR HÄRLIG!
Att man kan äntligen se himlen, klarblå och solen skiner tätt intill.

Nå, ingen skola idag för att jag känner mig sjuk men att få se våren så blir man pigg och vill bara springa runt i gräset och äta 5 skopar glass eller mer!

VÅRVÅRVÅR!


星期五



JEANS CM, CARDIGAn HOPE + TRÖJA POUR

FÖRVIRRANDE?


Sådana bilder här uppe är sådana bilder som är konstiga och jobbiga.
 Bara att kolla på bilden gör mig så åksjuk och ont i huvudet.
 Fast å andra sidan så är det ganska coolt med såndana bilder som rör sig.

MY FAVOURITE PIC


























PIC: ALEXANDRA

TODAYS



Nu sitter jag här och myser framför datan med The Simpsons. Varför jag kollar på datan istället för tv:n? Jo. För det första så använder min pappa tv:n och jag orkade inte gå ner :) Och I LOVE MY IMAC!

星期四



Allt har invigts idag :) NYA JEANS ( that I LOVE) CM, T-shirt WHICH I REALLY LOVE TSHIRTSTORE BTW, It's supermario :)


today





JEANS CM, CARDIGAN HOPE +LINNE WEEKDAY


MORE PICS!






PIC: ME!

星期一


HOODIE ACNE, TSHIRT BATHING APE, JEANS CM

FLIPP / FLOPP

Dagens tråd är GINA TRICOT

Som alla säkert vet så är Gina tricot en klädesaffär för tjejer. Där alla tonåringar går och köper kläder. Fast inte jag. Sist jag var där var för 2 år sedan och som alla tjejer trodde jag att Gina var en av de bästa klädesaffärerna som man kan köpa billigt! Men tills jag insåg att hur DÅLIG Kvalité på deras kläder är. Efter att ha köpt 1 par jeans, 1 Cardigan som jag betalade för 500 kr så går de sönder efter en vecka! Jeansens knapp trillar av + min rumpa syns. Cardigans knappar plopp.. borta och tråderna för cardigan går av. Det är ju värdelöst för min del!

Alla bloggerskor tycker att Gina är nytt och fräscht. Såklart de har fina kläder men för min del är de inte värda ett dugg! DÅ alla följer deras trender och deras stil Nästan hela Sverige har Gina Tricots kläder.

Så flop för mig och jag kommer aldrig köpa något där igen..

I LOVE MAC



























FYND!


TSHIRT STORE + CHEAP MONDAY

星期天


JEANS CM, SKJORTA RALPH LAUREN

TODAYS THINGY

Då var dagen slut snart.

Dagen har spenderats först i Kinesiska skolan då det var så jäkla tråkigt och jag var så trött.. Men sedan så åkte jag hem och städade mitt rum. Det ser rätt fint nu :)

Annars har man väl bara slappat och vilat och imorrn, söndag.. Sista lovdagen och det får väl bli min läxdag. SEEYA!

星期六


JEANS CM. LINNE CM & HOODIE ACNE

FLOWERBOMB PIC



SO FAR SO GOOD! PICTURES TAKEN BY ME!

YESTERDAY




EN DAG MED ANNA :)

SUNSHINE!




MY NEW JEANS!


CHEAP MONDAY 60:-

TOURPLAYPIC



HAJ! Dagen har spenderats i skolan och spelat våran nya guitar hero world tour. Otroligt kul!

Wellwell, när jag kom hem så gick jag på träningen och som sagt, spelade inte så värst bra. Kanske ska man sluta iallafall? Får väl se.

Nu har jag duschat och ätit en stor portion med mat. MUMS!

DAG


LEGGINGS M DRAGKEDJA H&M, TJOCKTRÖJA RALPH LAUREN,

FYRA SAKER JAG MÅSTE HA VID MIN SIDA :)

Det är många saker jag inte kan gå utan.

1.
För det första så kan jag inte gå utan min Iphone En del av livet. Spel, mobil och annat skoj.
2. Kläder! Måste ha på sig kläder såklart. Men jag köper väl kläder hit och dit men vhar min egna stil :)
3. Det går inte att klara sig utan sina nära & kära. Familjen, vännerna. Kan bara inte klara mig utan dem. EN stor del av mitt hjärta.
4Sist men inte minst så har jag alltid med mig min CHINESE POSE! Gör alltid den posen varje dag i mitt liv. 24/7. Alltså en del av min vardag.






PICPIC



FOTALOTA!

CHINESE POSE!





CHINESEPOSE ALL DAY!

SISTERS DAY!


IDAG ÄR DET MIN SYSTERS DAG!

Ja, som sagt, Dagen har spenderats firandet till min syster som nu blir 10 år. GRATTIS TILL HENNE!


GAD



MINA SNYGGA NYA JEANS CM, TTRÖJA BILLABONG + CARDIGAN HOPE!

STILL NOT TIRED

Hatar att man är så otroligt trött på utsidan man kan knappast göra något men man är så pigg på insidan. Det är så otroligt jobbigt. Man kan inte göra något på hela dagen. Just nu känns det som det. HATAR KÄNSLAN! Otroligt jobbigt säger jag bara!

STILL NOT TIRED

Hatar att man är så otroligt trött på utsidan man kan knappast göra något men man är så pigg på insidan. Det är så otroligt jobbigt. Man kan inte göra något på hela dagen. Just nu känns det som det. HATAR KÄNSLAN! Otroligt jobbigt säger jag bara!

BEIJING 08


Lite sent ute men hade det i hjärnan, BEIJING OS 08

Os då i Beijing nu 2008 har förändrat Beijing totalt. Då var det så otroligt många turister. Mycket dyrare fast bättre trafik. Många regler ändrades. Jag tycker att OS 08 har vart båda bra och dåligt för folket i Kina.

  • För det första så har Beijing fått så otroligt många nya regler vilket är både positivt och negativt.  En av reglerna som jag har hört om är att när det var OS så fick inte många Kineser komma ut ur hemmet för att de ville att fler turister skulle få plats för att marknadsföra och köpa från Kineser för deras ekonomi vilket är negativt.  OTROLIGT lågt av styrelsen att göra sådant.
  • Nästa punkt är då trafiken. Mycket regler med trafiken. Då det har sagts att färre bilar får köra nu på gatorna. När det är ex. måndag, (1) så får inte bilarna med plåtnummer 1 köra den dagen. Det tycker jag är faktiskt en riktigt bra idé. Båda bra för naturen och miljön. Färre utsläpp fast Beijing är riktigt stor. Och färre trafik. Man slipper sitta stilla i trafiken i två timmar. Känns otroligt skönt att få slippa sånt. Det bästa med regeln är att själva miljön har förbättrats. Sist jag var där så var det klarblå himmel och så coolt. Och när de inte hade regeln så var det fuktigt dimmigt. USCH FY BLÄ. Så positivt från min sida.
  • EKONOMIN. Nu när det har varit OS, eller snarare när det var så har priset på nästan allt stigit mycket då många inte har råd att köpa mer. Fast jag tror att priset har sänkts nu men när jag sist hörde att maten hade stigit lika mycket som Sveriges pris. Det är ju kränkning. Kina är inte lika bra som Sverige. Då alla turister har vart i Kina. Men vad hände med alla Kineser då? Det är mycket folk och det enda de bryr sig om är turisterna. NEGATIVT!
  • TURISMEN Turister har det alltid varit mycket med folk i Kina för deras kulturella sevärdheter och såklart SHOPPING. Allt är made in China så det är inte konstigt. Men när det var OS så var det proppfullt med Kineser och själva inträdet till OS var otroligt höga priset upp till 8000 spänn för att komma in. Ingen kollade. Bara få personer och alla de var turister. KRÄNKNING IGEN! Men Kineserna tjänade massor av pengar såklart men det är för dyrt för min del. Och Kineserna var ju så rädda att så många turister skulle komma, att terrorister skulle komma och invadera Kina. LÄSKIGT. Och att de som var utanför Beijing då OS var fick inte komma in till Beijing till OS var över. Helt hopplöst och onödigt. Så det blir en neutral för min del. Både bra och både dåligt. 
  • Det sista är ju att Kina tjänade ju inget på OS! Att själva arenan kostade flera miljoner, snarare biljoner kronor att bygga och allt guld de lämnade. INGET tjänades. NEGATIVT!
I helheten tycker jag att OS Kina var lite onödigt fast bra. Men mycket turister kom och det är alltid positivt med många problem i vägen. Så det blir en negativ från mig!


orkar

Sitter här och försöker råplugga Spanskan. Min lärare sa att jag kanske skulle ha provet imorrn för att jag är inte där när vi ska ha ett prov och här försöker jag plugga till det men kommer ingen vart.. har hållt vid ett ord nu i en halvtimma som vill inte fastna i mitt huvud.

wellwell, idag shr det varit min första dag i skolan sedan påsklovet. Kändes ganska bra men sjuktr trött nu efter allt vilandet, eller snarare inget vilandet. Fick vakna nästan runt 6-7 varje dag på cupen. Men frukosten var väl ganska god. BUFFÉ! Men nu när jag ska vakna 3 ggr / vecka halv sju känns lite jobbigt. Men tänk, 2 månader kvar och sedan är jag i Kina och ahr det så skoj.

Men det possitiva med skolan är att få se sin underbara bästis Anna. Saknat henne oerhört mycket. Annars har det rullat fram och halvfyra slutade vi. Jag fick åka in till stan och så hittade jag ett par jeans för 60 spänn som är ubersnygga! CM såklart :) Ni får se den senare :) Men stolt är man väl lite :)

Fyra paragrafer nu och nu ska jag väl fortsätta plugga vidare men kommer ingen vart. Skola imorgon då och om två dagar är det HELG! Tider flyger, Vill att skolan ska vara slut, då sommarn kommer och shortsen på. Imorgon ska jag till stan för att köpa present till min syster som fyller år imorgon.. Lite sent ute men what the hell. Vi kör på det.

SEEYA!

En dag med Anna då vi hade det så jäkla kul!



TODAYTODAY


SKJORTA LEVIS; JEANS CM!

BILDBOMB!




HOMESWEETHOME!

TJENA!

Då är man hemma igen! Eller rättaresagt kom jag hem igår kväll. Det har vart otroligt kul att få vara med sina handbollskompisar där och såklart att spela handboll. Men det känns otroligt skönt att bara få vila. Men annars har det vart kul.

Idag blir det inte så mycket. Stannade hemma idag för att jag försov mig till 12 och att jag orkar inte gå idag. Jag är värd lite vila idag men har mycket plugg. WELLWELL

Bilder kommer senare. KRAAAAM!

IMORGON HEM!


Halloj! Sitter hær igen och førsøker gøra något nu. Imorgon kvæll kommer jag hem då :) Det kommer att kænnas otroligt skønt att få vila, men icke sa nicke.. Skola då precis efter. Tisdag då helvetet børjar. plus så många saker att tænka på. Læxor, skola, vila. Har inte gjort något!

Bara spelat matcher. Vi kom till åttondelsfinalen. Vi kæmpade bra tillslut men det var den jævla cp:ade klisterbollen. Just nu har vi precis kommit igång med klister på bollen. Fast lite och så kommer ett lag med en klisterboll och vi førlorade. Kænns oerhørt irriterande men vi kæmpade bra:)

Imorgon så ska jag komma hem då. Det førsta jag ska gøra ær att æta mammas mat. Maten hær ær så otroligt skabbigt. Så idag middag blir det nog en macka jag kommer att køpa.

Frederikshavn ær vi i. En liten mysig stad med få folk men jag skulle inte rekommendera før någon att komma hit. Det ær en liten stad med små hus och en city.

Imorgon, STOCKHOLM!

HERE!

HALLOJ! Sitter hær med Sara och vi har ny bara 2 minuter kvar tills ¨vi måste sticka. Well, vi vann matcherna. YEY och ALEX VAR GRYMM (aa) // SARA. Men jag gjorde några mål vilket jag ær vældigt stolt øver. SEEYA!


SEEYABEEYA!

Inget mer bloggandet nu.

Ska åka till Danmark i 6 dagar och efter det kommer jag komma tillbaka :D

GOODBYE!

morgon

DÅ vaknade man nyss!

Godmorgon allihoppa. Har haft en sån skön sömn. Somnade 1 igår natt och vaknade nyss. OJ VAD SKÖNT! Om exakt 5 tim 15 min ska jag åka bort till Göteborg. HAr packat lite men ska packa vidare

Just nu så tittar man på TV. Kollar på massor av serier jag inte ha sett sen jag var ett litet barn. Fast jag älskar det fortfarande. Jag iallafall kan inte sluta kolla på barnprogram. När alla kollar på MTV. Jag förstår mig inte på sådant. IStället byter jag till Disney. Bäst i världen!

EN DAG HOS ANNA




En dag hos Anna & Maria. Sound of music med en romantisk touch och mycket skoj. YEY


SMILEY


SMILE SMILE

Hellu! Dagen har bestått av att jag har haft 2 timmars träning+skräpplocking. Det var otroligt kul.. nej.

Nu har jag just kommit hem och duschat och sådant. Ska börja packa till imorgon men har inte orkat. Lite har jag :) wellwell, Danmark i 5 dagar. Yey.

Blogg

Jag har inte bloggat på två dagar för att jag har varit hos 2 kompisar och jag har haft såååååå fullt upp.  Men förhoppningsvis kommer det nog att bli bättre.

Idag har Helen varit hos mig. Kaos as usuall :) Jag fotade henne och det gick super! Många fina bilder nedanför :)

I fem dagar kommer jag inte kunna blogga p.g.a att jag ska åka till Danmark med mina handbollskompisar, so efter det så kommer jag blogga.

HELEN MODELL







Då var Helen modell igen :) Här kommer det mer bilder som vi fotade igår & idag. Det känns som att jag har blivit mycket bättre på att ta foto med min systemkamera.  Gillar 1:a bilden! Ser ut som en H&M bild :) 

星期天



JEANS MED LÄDER CM, BODY MTWTSS, CARDIGAN MED HÅL PUDEL.

Ska dra snart till AnnaPanna :)  SO SEEYA!

TRYIT


NY KJOL


KJOL H&M

BLOMMIGT TILL VÅREN!


BILDER x2




SKY



PLÅTNING MED HELEN



Några bilder från fotandet med Helen.

JAG ÄLSKAR 1:a Bilden

Mina första bilder :) YEY

DAGEN HAR VARIT



Jaha, nu har sommarlovet startat. Känns otroligt skönt + att jag har fått en systemkamera! Nikon d60.

Dagen har jag vart i Kinesiskan med Vanessa + Helen. VI fotade massor av helen. Bilder kommer. Sedan åkte jag hem och så har tagit massor av bilder. Är en newbie men börjar få igång fotandet.

Wellwell SEEYA!



星期六




SKJORTA LEVIS + CM JEANS

CONFUSED

vet faktiskt inte vart jag ska blogga.

BACK TO DEVOTE!

ÄR TILLBAKS TILL DEVOTE!

XUXU

XUXU
XUXU

XUXU
XUXU
XUXU
XUXU

IP-ADDRESS

Har ni alla hört talas om denna regel då vi inte får ladda ner musik?

Jo, den började den 1 april iår. De det är mycket farligare att ladda ned saker från datan. Att man kan bli upptäckt mycket enklare genom ett företag då de söker igenom Bredbandet man har?

Jag tycker att det är så otroligt tråkigt och så onödigt. Det var mycket bättre som det var förrut. Jag förstår att artister tycker det är olagligt men vem orkar egentligen köpa skivor? Jag brukar köpa låtar men jag tyckter att de har gått för långt. Otroligt onödigt för att lägga till en regel igen. Det är redan väldigt strikt men nu är det väldigt farligt att få böter pga dessa laddningar. ONÖDIGT!

BILD



Idag har jag varit med Helen i stan. Hon klippte sig men jag fick åka hem tidigare. Gick lite runt men hittade nada. Ska lämna tillbaka min trenchcoat tror jag. Wellwell, ska göra det imorgon då :) SEEYA!

BACK AGAIN!



Är tillbaks! Från Staden. Väntade med Anna & Camilla i tåget yey. SEEYA!

CAN'T RESIST!




Kunde inte låta bli, vem kan inte motstå dagens väder?

I LOVE SPRING I LOVE SPRING!

星期三


JEANS CM, TRÖJA H&M JACKA + PASHMINASJAL + MULBERRY

SENT INLÄGG

tjollahopp!

Har inte bloggat idag för att jag har haft det tufft på sistone. Mycket att göra idag men jag är tillbaka!

Som sagt, har vart i skolan idag. Från 8 till 15:30. Det var ju inte skönt iallafall. Sedan så har jag haft det väldigt upptagen med dittan och dattan. Wellwell, that's life. Imorgon skolan då igen. Franska revolutionen uppsats klar tills imorgon. Jag är klar :) 3 sidor lång. wellwell, ska kila :) SEEYA!



RSS 2.0