GOODNIGHT!

Då sitter man här tills man somnar.

Bråkade just med min mamma om ett litet skoproblem. Well well, it's her problem

Som sagt, skola imorgon. mer bilder såklart men får väl se om jag hinner med bloggandet imorgon för att jag har Kinesiska och sedan ska jag göra mycket mer saker. Wellwell, ska somna :)




FINALLY SNOW IS GONE, SPRING IS HERE!

TILLBAKS I VÄRLDEN

Nemän hejsan!

Kom hem nyss från träningen, nja, inte lika roligt som det har varit förut.
För det första så är jag inte bra på handboll mer, var lite bättre förut men inte längre p.g.a har inte tränat
För det andra så börjar det verka lite tråkigt för att jag suger som in i helvete på det och när alla andra är så duktiga så blir det lite tråkigt för mig.
Kanske ska jag sluta efter 6 år av handboll. Kanske det kanske.

MIDDAGEN AVKLARAD

Då var man hemma igen! Ifrån skolan och ifrån Farsta. Var där med Astrid och Anna för att Astrid ville köpa mjukisbyxor för att sedan klippa av dem till shorts. Sedan skjutsade min mamma hem mig.

Fick tillbaka mitt matteprov och är otroligt stolt över mig själv! Fick MVG! Faktiskt så var provet inte så svår men jag är nöjd. Alltså, äter just nu en knäckebröd med ost. MUMS! Ta bort det mjuka bördet och in med det hårda brödet!

Snart ska jag väl gå till handbollen för att träna för första gången. Får väl se hur det kommer att funka

HEJDÅ!

FACEBOOK

Just nu har jag bara vart inne på Facebook sista tiden. Man blir så beroende av denna hemsida. Där det är miljoner personer som är medlem och där man kan se sina vänners bilder och spela många roliga spel. varje gång jag öppnar datoren så går jag alltid in på www.facebook.com.
Fast jag gillar inte den nya Facebook designen. Förstår mig på inget men jag kommer igång

Facebook - en ny vana för allihoppa



INGET

Hellu mina tre besökare!

Sitter här och stirrar framför TV:n    Vilket program, jo 2 and a half men! Såklart. Ny episod. Kl: 21:00 - 22:00 sedan är det Project Runway. Fast jag behöver lite sömn jst nu. Nu när det har just blivit sommartid. Fick 5 timmars sömn och jag hoppas att jag somnar inatt då jag måste vakna 6:30.

 , ÄNTLIGEN är man klar med sin 3 sidor lång uppsats om Franska & Amerikanska revolutionen. Känns otroligt skönt och jag hoppas då på ett MVG också nu när vi har fått en ny lärare. Jag är också snart klar med Craft läxan. VIlle bara säga det för att dessa har tagit mig så lång tid att göra :)

Wellwell, ska fortsätta kolla på vår nya 40tums TV!

NYTT


Nu har jag köpt en liten sak för mig själv. Får väl hoppas på att den passar och jag säger senare vad det är :)


SLASK°


"Blåa bilder är inte från idag"

Snart är snön borta. ÄNTLIGEN. Man tänker först att snön är så otroligt roligt att få leka och ha snöbollskrig. Men när det smälter, USCH! OJ vad jag hatar SLASK! Det är det värsta vädret som finns på vida världen. Man kan inte ha sina converse, bara vinterskor som är mina uggs eller gummistövlar. Inte så värst roligt. Jag hatar verkligen snart hela vintern.

Vill ha vår då jag fyller år och vill ha sommarn då jag åker till Kina.

Som sagt, Hoppas att snön smältr och det kan vara lite torrt här i södra Stockholm. Men det går framåt, framsteg. YEY!

星期一



Som sagt, dagen idag.

JACKA H&M, SKJORTA LEVIS, JEANS CM.

DAGENS PLANER

Hejsan! Nå, dagen har väl spenderats som vanligt i skolan. 5 dagar i veckan. Det är så roligt så.. Hade också läxaquizen idag. Som vanligt så har jag fått fel på den sista frågan vilket jag är väldigt sur för.. Hoppas på ett MVG. HOPPASHOPPAS.

Sedan så åkte jag in till stan för att köpa ett par ursnygga strumpbyxor. Svart på framsidan och beige på baksidan.  De sa att de hade tagit slut men jag la undan ett par och jag hittade inte de. Sedan så fanns mina och jag är väldigt tacksam nu. Men väldigt förvirrandet. Sedan åkte jag hem och så åt jag lax och VALNÖTSGLASS! Otroligt gott.

Och just nu sitter jag här och bloggar på lite. Ska göra om designen helt. Detta var bara ett exempel fast jag har inga besökare just nu. Bara jag. Vi får väl se om jag ska fortsätta blogga här. Men ska börja träna för mig själv nu. Känner mig väldigt mätt och tjock. Så lite träning får det väl bli.

EARTH HOUR

De flesta vet nog vad Earth Hour är. Den pågick den 28 Mars 2009 kl: 20:30-21:30. Att alla skulle släcka sina lampot i en timma. Egentligen är det inte så mycket men enligt Earth Hour hade Sydney sparat 10.2% El vilket är oerhört mycket. Iår så ville de att 1 billjon skulle vara med och släcka för miljön. Jag släckte men det är många som säger att vi inte sparar el för att elverket inte stänger av. Enligt min åsikt så tycker jag att vi sparar el för oss själva vilket leder att alla sparar el. Om vi släcker ljuset då stannar elen ju av för alligoppa privat för sig själva. Jag förstår inte riktigt varför alla säger att vi inte sparar el. Men det gör vi ju. Genom att släcka lampan så sparar vi el och den stannar där den är istället för att producera sig mer el. Jag tycker att vi sparar el och vi hjälper miljön för att nästan en biljon släckte i en timma och vi får väl se hur framtiden ser ut för våran jord. Jag tycker att detta evenemang var ett otroligt bra för att kunna starta ett sådan sak. Det är verkligen otroligt svårt att göra det med Företaget WWF klarade av det. WOW säger jag bara. 

LIKHETER?


Lite likheter finns det. Om man vill ta den billiga varianten.
 Lindex  - 299kr - Läder

Marc Jacobs - 750$ - SNYGGT!

NY BLOGG!

Då har jag startat en ny blogg. Hade en på devote men just nu får jag väl se mig fram om jag ska blogga där eller om jag ska blogga här. 

Som sagt idag har det blivit sommartid. 1 timma framåt i tiden. På ett sätt känns det ganska underbart för att snart är våren här och jag ser fram emot sommarn då och på det andra sättet är att jag får en timma mindre sömn. Trodde det var 8 men nej, den är snart 10. Tiden går ju så snabbt så. Det är bara att nöja sig med dagarna. 

Skola imorgon och en liten läxaquiz att se fram emot. Håller just på att plugga inför det och har nu gjort 2.5 sidor lång uppsats om Franska revolutionen som ska lämnas in på torsdag. Siktar mot ett MVG nu när vi har fått en ny lärare. Fast jag tycker så mycket om min gamla. Kommer sakna henne oerhört mycket. Jag får väl se hur allt kommer att fungera med den nya läraren. 
Annars ska jag gå in till stan för att köpa ett par strumpbyxor som ska bli mitt sista köp för månaden. Har slösat så mycket pengar så det får nu räcka. Igår trenchcoat, förrgår en tröja, förra veckan en skjorta osv.. DET RÄCKER FÖR MIG! VI får väl se. Imorgon startar mitt lovandet. Inget köp på minst 2 veckor, Jag klarar nog mig. Och också ska jag träffa min kompis helen som jag nyss har blivit vän med. 

Hoppas ni njuter av min blogg med massor av bilder och min vardag! 


RSS 2.0